Вашият счетоводител, както и вашият домакински чистач

Точно както несъмнено идва новата година, настъпва и данъчната служба. Имате ли документите си подредени, вашите номера подред и вашите WXZ са готови за подаване? Когато започвам годишното бъркане в моите разписки и бележки, обещавам още веднъж: „Следващата година ще създам, организирам и следвам система, за да гарантирам, че когато настъпи 1 януари, просто ще щракна и воаля! Моето данъчно задължение информацията е в ред!"

След това, разбира се, разбрах, 1 януари всъщност отдавна дойде и си отиде, както и 1 февруари, така че моето уверение, както и тържествения обет вече са остарели. Но мисля, че шести февруари е отличен ден да заявя отново обещанието си и така ще го направя. Започвам с въпроса „Защо компания?“ И аз се обръщам... Е, това прави документите лесни за намиране, поддържа спомени в ред, за да се увери, че тази малка бележка от драсканици, създадена през март, има смисъл до края на ноември и предполага, че когато срещата ми с моя счетоводител изгрее , Готов съм.

И така, моята мисъл за деня е, че вашият счетоводител е доста като прислужница. Въпреки че никога не съм изпитвал удовлетворение от услугите на последните, всъщност научих чрез приятели и семейство страхотното удоволствие да се прибера в петък вечер след дълга седмица работа в къща, която блести. Същите тези хора разказват също, че точно същия петък рано сутринта е била огромна задача „да влезеш в къщата си изправен, преди да пристигне прислужницата“. Вакуумът бръмчи, съдомиялната машина бълбука, ваната, душът, както и мивките имат по-малко слоеве нагар. Леглата незабавно се разстилат, тъй като боклукът задоволява кофата на открито. Поддържането на домакинството за прислужницата е изморителна работа. Може би затова току-що го направих сам.

За допълнителна информация относно професионален домоуправител, моля, кликнете върху тази хипервръзка.

В тъмнината на историята на прислужницата, или това е аурата на организиран потенциал, започвам моя тип: комунални услуги отдолу, разходи на работното място там и декларации на финансови институции направо; W-4 на линия заедно с няколко 1099, разпръснати наоколо. 3 часа водят до четири, също както 4 изясняват още много и накрая, когато слънцето залезе, документите ми за данъчни задължения се показват, че са готови за преглед от счетоводител. Не е трудно и също така в голямата снимка на живота всъщност са взети малко сила и време, но все пак този спомен остава наоколо, когато кодексът за данъчните задължения е живял прост живот и също остава точно същият година след година. Ах, какъв напомнящ миг от минали дни!

Следователно как се движат вашите данъци? Както и за почистването на къщата ви за прислужницата, измиването на косата с шампоан преди пътуването до вашия стилист, който винаги шампоани, както и купчината дрехи, които сте изпрали, изгладили, сгънали и също събрали в спретнати кутии а също и чанти за раздаване на други, за които в момента взимате решение, заслужават ли допълнително изхвърляне? Ние сме забавни личности, нали? Рутините остават силни и неповредени, въпреки че тяхната повтаряща се природа е остаряла. Въпреки че може да се чудите за услуга за планините от документи, които са изключително разпръснати във вашия офис или бърлога, вашият счетоводител със сигурност ще се усмихне, когато тази година вашите данни бъдат установени и също така готови много преди крайния срок на 15 април.

Comments

Popular posts from this blog

Топ 5 причини, поради които трябва да изберете доставчици на услуги за почистване на килими